Skogsbrynets Kennel

Inför ditt valpköp hos oss .

VÄLKOMMEN TILL SKOGSBRYNETS KENNEL! 

Uppfödning av labradorvalpar i hemmiljö Vårat mål är att föda upp friska och sunda hundar. Själva har vi enbart tikar i vår familj .Våra hundar är alltid höft- och armbågsröntgade samt ögonlysta.Vi strävar efter att få friska o sunda valpar med bra temprament .

Alla valpar växer upp inomhus med oss,våra hundar o många andra besökare o barn.


För oss är temperamentet hos mamma och pappa viktigt. 
Mamman är den som ska uppfostra sina små! O då till att bli trygga och trevliga individer. Pappan är inte så mycket delaktig i det arbetet för oss är det viktigt att avla på en sund fin hanhund med bra mentalitet Då det kommer att avspeglas mycket i avkomman.

Under dem 8 veckorna som valpen bor hos oss lägger vi ner mycket tid på:

  • kloklippning
  • Göra varje individ social
  • Leka med familjens andra hundar
  • Få träffa barn.Små som stora
  • leka med dom o då även en o en
  • Låta dom utforska på egen hand inne som ute beroende på årstid
  • Dom föds alltid upp inomhus.
  • Får vänja sig med ljud som tv,radio o dammsugaren

När du hämtar din valp är den :

Råd ang skötsel o utfodring till valpen medföljer samt en valplåda som innehåller startfoder, godis,mm

När ni köper en valp från oss så tar vi för givet att ni röntgar o ögonlyser din hund mellan 12-18 månaders ålder..Tänk på att det inte bara är för uppfödarens skull utan för att du ska veta att din hund är fri i höft/armbågar!! Din/er hund visar oftast inte om den har ont/el kan berätta som vi människor gör.

Hemsidan kommer att uppdateras ibland med bilder på våra hundar med hjälp av våra döttrar som ofta fotar.


🙂 OCH NATURLIGTVIS ETT STORT LYCKA TILL MED DIN/ER NYA VÄN🙂                                    HUNDENS 10 BUDORD
 ? Jag lever i ungefär 15 år. ? Varje gång du lämnar mig betyder sorg för mig. ? Ge mig tid att förstå vad du begär av mig. ? Gör mig lycklig, du är hela mitt liv. ? Var inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff. ? Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen. Jag har bara dig. ?... Tala med mig fastän jag inte förstår orden, jag blir gl...ad bara över att höra din röst. Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig. ? Innan du slår mig, kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand, men jag använder inte min styrka mot dig. ? När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra så tänk på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig. ? Ta hand om mig när jag blir gammal, kom ihåg, du blir också gammal. ? Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig. Jag älskar dig! 


Vi har inga krav att du måste ställa ut din hund  är du intresserad av det så tycker vi att det är kul att få en bedömning.Däremot vill vi att ert köp är planerat! Tänk på att en liten valp blir stor o ska finnas med dig/er i många år framåt!.O idag ordnas det många fina hundkurser för hela familjen! Du/ni som köper en valp från oss ska göra något roligt med valpen sen då den växt till sig tex bruks o spår.Klicker träning brukar vara bra redan vid tidig ålder! Tänk även på om du har långa arbetstider att ordna för din vän som inte vill vara ensam hemma hela dagarna!
Vi tror att ni kan hitta massor som just passar för er! 

. Alla valpar växer upp inne med oss o vana med barn vi har nu 9 barnbarn som ofta besöker oss.

Jag Irene fick min första labrador år 1976 då jag var 13 år (hans föräldrar var samma som till kungens första labrador)  

Vår första labbe kom dock in i vår familj igen då barnen blivit lite äldre .

Innan dess hade vi haft schäfer/ rottweiler .

Bessy våran svarta labrador tik köpte vi 2006 .Hon kom att bli "min hund" Följde mig överallt. Sorgen när hon plötsligt i akut sjukdom fick lämna oss Nov-2011 går aldrig att beskriva. Då var hennes valpar bara 5½ vecka gamla .Det har nu gått några år o det går inte en dag utan att jag tänker på henne .Men livet måste gå vidare. Vi har även haft 1  underbar Rottweiler tik  Maloue som  lämnade oss 3 år gammal i okt-12.Hon var mer som en labrador ,en mjuk tjej som pussade alla ,ville sitta i knät .När labradorvalparna  miste sin mamma vart hon "extra mamma" till dom 

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:

Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Mormor Ulla-Britt. 12.11.2011 19:42

Ni finns i mitt hjärta och jag tänker på er i er sorg över en älskad vovve.Ni är enastående duktiga bägge två i all er omsorg för att era små vovvar ska må bra

Senaste kommentarer

21.04 | 10:38

Hej Skulle vilja köpa en valp, kontakta mig gärna på 0707747165 eller ...

29.06 | 15:15

Hej Karin.Du är välkommen att maila mig på www.hbox3@hot...

29.06 | 12:16

Hej! Kan man få komma och hälsa på er och era hundar? Vi (jag och tonårsb...

11.02 | 13:18

Hej! Är det några valpar på gång? Mvh Elsa